#
12.05.2022 відбулося засідання секції будівельно-технічної та земельно-технічної експертизи Науково-консультативної та методичної ради з проблем судової експертизи при Міністерстві юстиції України, у якому взяли участь 
співробітники Національного наукового центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса» (далі – ННЦ ІСЕ). Засідання проведено у режимі телеконференції на базі Одеського науково-дослідного інституту судових експертиз (голова секції, завідувач Миколаївським відділенням Одеського НДІСЕ – Олександр САЛТИКОВ). 
Від ННЦ ІСЕ у засіданні прийняла участь завідувач сектору інженерно-транспортних, будівельно-технічних досліджень та досліджень з охорони праці Полтавського відділення ННЦ ІСЕ – Тамара ДУДНИК та у телефонному режимі інші співробітники.  До участі обговоренні питань долучився директор КНДІСЕ – Олександр РУВІН та члени секції від цієї установи; фахівці Львівського НДІСЕ та ДніпроНДІСЕ.
Учасники засідання обговорювали важливі питання встановлення збитків від наслідків руйнації (пошкодження) нерухомого майна в результаті артобстрілів та бомбардувань ворогом територій України,    актуальні питання про перебіг виконання науково-дослідних робіт (НДР) за тематичним планом НДР НДУСЕ Міністерства юстиції на 2022 рік та пояснювальні записки до НДР, що плануються для включення до Тематичного плану науково-дослідних робіт науково-дослідних установ судових експертиз Міністерства юстиції України на 2023 рік, а також інші актуальні питання призначення та проведення судових експертиз. 
Разом ми переможемо! Слава Україні!